dissabte, 7 d’octubre del 2023

El cor agraït de JIKÛ-AN





'L'essència de la llum és més enllà de les paraules'
Joan Mascaró i Fornés




Aquesta entrada al nostre-vostre bloc és per agrair allò viscut el passat cap de setmana al JIKÛ-AN, el nostre-vostre espai de meditació zen a Ulldecona.

Era la nostra primera introducció de dos dies i estàvem una mica nervioses i expectants, tot i això, l'experiència va sortir fantàstica.

Es va crear un espai de silenci i de comunió, d'introspecció, de cura i atenció, de respecte i amor.

Ho hem viscut com una cosa realment bonica, feliços de participar-hi.


Gratitud infinita


Gràcies a la gent que heu acudit per fer-ho tot tan senzill i fàcil.

Gràcies a Serafín Gómez per comunicar-nos el seu estar i ensenyar-nos la seva saviesa.

Gràcies a la gent del Molí del Cilindre per cuidar-nos i posar tant d'entusiasme a l'hora de fer-nos el menjar (meravellós).


Imatges, històries, experiències...


Cadascuna té i fa el seu camí, mirar cap a dins, però la Sangha és el lloc on ens podem recolzar, on ens polim, on es reflecteix el nostre creixement. Segons com es miri es podria dir que som relació, no?

Vam ser 18 persones, la majoria de la zona, de Tortosa, La Ràpita, Deltebre, Benicarló, Vinaròs... I altres que van arribar de llocs tan distants com Barcelona o Albacete.

En aquest enllaç podeu veure totes imatges d'aquesta introducció (+)

També us deixem amb una frase de Hadewijch d'Anvers, que hem extret de Las Huellas del Dharma, la revista de la sangha de la Mestra Berta Meneses.

Aquí teniu l'enllaç a la revista Las Huellas del Dharma (+)



'Primer has d'aprendre a conèixer-te bé a tu mateixa: motius, preferències i aversions, costums a l'amor, a l'odi, a la fidelitat i la infidelitat, en qualsevol cosa que et passi.'
Hadewijch d'Anvers





Salut, gràcies i gassho profund

🙏