dissabte, 4 de març del 2023

Zazenkai i Curs d'Ikebana a Jikû An. 24 i 25 de febrer






'El silenci més profund és un estat de consciència pura'
Joan Mascaró i Fornés





Unes paraules per agrair tot allò viscut el dissabte passat, 25 de febrer, al petit zendo d'Ulldecona, JIKÛ-AN (Ermita del Buit i de la Compassió).

Com sempre, Maria Dolors Villadelprat, la mestra del curs d'Ikebana, va arribar divendres a la tarda i va dedicar diverses hores a preparar l'espai, a les imatges el podeu veure tal com va quedar.


Creiem que la sensei Maria Dolors, a més a més dels coneixements, del treball i de l'art, té el do i la facultat de generar un ambient introspectiu i íntim i alhora comú, compartit, que facilita l'apropament i l'endinsament al silenci més enriquidor, amorós i creatiu.

Les persones que vam arribar el divendres van tenir l'oportunitat de practicar zazen lliure a la tarda i a la nit i dissabte al matí vam fer una asseguda abans que arribessin la resta de participants al curs de l'Ikebana.

A més, hi va haver gent que es va quedar al zazenkai de diumenge (intensiu de zazen + dinar) així que va resultar un cap de setmana intens i bonic.

Podeu fer un esguard a les imatges que ens serveixen de testimoni d'allò dit o no dit, d'allò viscut a plena consciència.

Aquí teniu totes les fotos del zazenkai i del curs d'ikebana i més coses (+)


Idò, això...

GASSO PROFUND I AGRAÏT 🙏





'Una ment en calma atura la por, l'ansietat, l'agitació, l'excitació'
Joan Mascaró