dijous, 20 de juny del 2024

TROBADA: La confiança en el camí espiritual

'Només hi ha una manera per realitzar el camí espiritual que ens porti a casa nostra, és comprometre's de debò amb un mateix, aquest compromís requereix confiança, una gran Fe en aquesta naturalesa essencial que som i una ferma determinació que farà possible el camí i la transformació...' 
Berta Meneses, mestra Zen



Ho sentim molt, però ha tornat a passar. Per causes alienes a la nostra voluntat ( i a la de la Mestra) Berta Meneses no podrà venir a fer el Zazenkai que, amb tant d'amor, havíem preparat per al proper dia 29.


La confiança


La mestra ens ha fet arribar un escrit amb la xerrada que pensava fer: 'La confiança', i ens ha semblat preciós, així que us proposem el següent per aqueix mateix dissabte, 29 de juny:

Fer un matí de zazen, amb els rituals (sutra del cor, recitació dels vots, sampai i sutra de final del dia), tast de vermut, el gaudi del menjar plegats i, després de les darreries, la lectura de l'escrit de la mestra i un col·loqui per compartir i reflexionar (si es vol) sobre 'La confiança'.


El preu de la jornada seria de 20 euros. 10 per al dinar, 5 per a l'últim projecte de l'escola 'Berta Meneses' a El Salvador i 5 per al zendo (seguim amb els nostres plans de 'millora').

Si us plau, és important que les persones que es donin de baixa ens informin per facilitar l'organització.

Mil gràcies...

Va per tú Berta

Salut i gassho profund i agraït

🙏




'La ment intuïtiva és un regal sagrat i la ment racional és un servent fidel. Hem creat una societat que rendeix honors al servent i ha oblidat el regal'
Albert Einstein







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada