Des del Zendo Jikû-an us proposem un Taller d’Ikebana de Nadal, que farem el matí del dissabte, 23 de desembre.
Jiyuka
Si cliques en el cartell podràs veure i llegir més informació |
Els elements vegetals que utilitzarem seran els propis de l’època de Nadal amb tot el seu perfum i simbolisme, amb avet, boix grèvol, pinyes, una espelma…
Els farem sobre una base d’espuma de florista humida (mossi) que clavarem sobre el kenzan on disposarem tots els elements.
Per emportar-vos-el a casa no l’haureu de desmuntar, només buidarem l’aigua del plat i després el tornarem a omplir.
Us durarà totes les festes i us perfumarà la casa de bosc i de Nadal, tant si el voleu posar a la taula com en un racó de la llar.
Eines
No cal que porteu les fitxes dels exercicis, però sí les eines que ja sabeu: plat, kenzan, tisores de podar, tisores normals…
No cal tenir coneixements previs però sí que caldrà portar un plat i un kenzan.
Animeu-vos! Deixeu per una estona els preparatius culinaris per preparar un centre de bellesa floral que us acompanyarà en aquestes diades d'amor, de família, de festes...
Una abraçada!
Fins aviat!
M. Dolors Villadelprat