dilluns, 14 de novembre del 2022

Celebració especial. 27 de novembre



'Una fe basada en l'experiència real és lliure dels dubtes i de les falses creences. En cada moment de la nostra vida som allò que pensam.

L'amor és una nova dimensió de la consciència...'

Joan Mascaró Fornés





Estem de celebració!

D'una manera rocambolesca, o fins i tot es podria dir una mica màgica, el nostre petit zendo s'ha vestit de gala. Ja tenim zabutons i safus per cobrir tota la longitud de les parets.

D'altra banda, Isabel ens va regalar un auró japonès que hem plantat a la porta del zendo i s'ha adaptat al seu nou lloc meravellosament.

Creiem que són dos bons motius de celebració, així que hem decidit fer una jornada festiva que consistirà en un matí de zazen i un dinar.

Ho farem el diumenge 27 d'aquest mes de novembre i la persona que es farà càrrec del menjar és la nostra valenta i eixerida companya Maite.

Maite és una amant de l'experimentació, així que no tenim idea de què menjarem. S'ha parlat d'una paella tropical, d'una fideguà còsmica... 

El que podem garantir és que tot serà molt bo i, com no podia ser d'altra manera, apte per a intolerants al gluten, a la lactosa i als vegans.

Doncs això, et convidem que vinguis. En aquest cas invitació vol dir que no cal pagar, encara que si vols aportar alguna cosa per al zendo hi haurà una capseta per fer-ho (gràcies a M. José per la idea)

  • Si penses venir és important que ens avisis per poder organitzar-nos. Si ho fas de lluny, ja saps que et pots quedar a dormir.
  • Si arribes tard, esperes el kinhin per entrar al zendo.
  • Comencem a les 10


Cuidar, atendre i nodrir...

'La protesta més contundent és cuidar els altres i cuidar-se un mateix. Adoptar la pràctica històricament femenina i per tant invisible, de cuidar, atendre, nodrir. 

Prendre's seriosament les vulnerabilitats, fragilitats i precarietats de cadascú, i recolzar-les, honorar-les, apoderar-les. 

Protegir-nos, promulgar i practicar comunitat. Una afinitat radical, una socialització interdependent, polítiques de cura...' (Johanna Hedva)

Gaudiu molt. Gassho profund


Com arribar a JIKÚ-AN. Si veniu per l'AP 7


Surts a la sortida d'Ulldecona-Vinaros i vas en direcció a Ulldecona fins arribar a una rotonda, surts en direcció Ulldecona-La Senia. De seguida et trobes amb una altra rotonda, surts en direcció a La Senia – Sant Rafel – La Galera. 


A uns dos-cents metres et trobes amb una altra rotonda surts pel camí que posa MOLI NOU. Segueixes en direcció del moli nou, trobaràs un trencall a l'esquerra, no l'agafis, sempre a la dreta, passaràs davant del moli nou i segueixes fins que vegis una caixa de plàstic blau, gira a la dreta i ja has arribat.


Des de la rotonda que posa Moli Nou fins al zendo (caixa blava) hi ha uns 3,5 km.


Si véns per Tortosa


Vas per la carretera fins a trobar-te amb la rotonda (passaràs diverses) que indica la sortida Ulldecona-La Senia. A partir d'aquí és el mateix que a dalt…